O nama

'Vladaj zakonima kao profesionalac, da bi mogao da ih kršiš kao umetnik.' - Pablo Picasso

zlatna plaketa

Porodična firma

Alveto je osnovan 1986. godine. Više od tri decenije sa ljubavlju smo posvećeni radu i stvaranju, a kao rezultat posvećenosti i težnje ka visokim standardima stvoren je - Alveto Standard.

Tradicija i iskustvo

Alveto je tim zaposlenih sa višegodisnjim iskustvom i mladih, energičnih ljudi koji zajedno rade u pomeranju granica i postavljanju novih standarda u ovoj industriji.

Priznanja i nagrade

Iskustvo i tehnologija omogućili su nam da obezbedimo kvalitetne proizvode koji su 80% ručno rađeni. Rezultat su brojna državna i međunarodna priznanja i nagrada za dizajn i vrhunski kvalitet.

Proizvodnja

Naši proizvodi se rade u CAD-CAM tehnologiji na CNC mašinama. Nakon što je proizvod izliven, u veštim rukama umetnika predmeti dobijaju svoj finalni sjaj i snagu.

Unikatni proizvodi

Izuzetak su unikatni komadi koji su, u skladu sa specijalnim narudžbenicama, u celosti ručno urađeni. Posetite nas i otkrijte novu dimenziju umetnički izlivenih proizvoda na tehno način.

Pomoć u svakom koraku

Sa ili bez ideje, mi smo tu da Vam pomognemo u svemu, od konceptualnog rešenja do finalnog proizvoda kao i da Vam pomognemo u odabiru najboljeg pakovanja za vaš proizvod.

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam besplatan upit. Naši zaposleni će vam odgovoriti u najkraćem roku.

011 6760 545

Severni Bulevar 6, Beograd

Prijavi se na naš newsletter!

Prvi saznaj za najnovije akcije i budi u toku sa svim aktuelnostima.