info@alveto.com
+381 11 6760 545
Pon – Sub: 7:00 - 15:00

O kompaniji Alveto

Alveto je porodična kompanija osnovana 1986. godine. Više od tri decenije sa ljubavlju smo posvećeni radu i stvaranju, a kao rezultat posvećenosti i težnje ka visokim standardima stvoren je Alveto Standard.

Alveto je tim zaposlenih sa višegodišnjim iskustvom i mladih, energičnih ljudi koji zajedno rade u pomeranju granica i postavljanju novih standarda u ovoj industriji. Decenijsko usavršavanje u proizvodnji jedinstvenih i kvalitetnih dvodimenzionalnih i trodimenzionalnih proizvoda od metala. Naše profesionalno iskustvo i savremena tehnologija omogućili su nam da obezbedimo kvalitetne proizvode koji su 80% ručno radjeni. Kao rezultat toga su brojna državna i međunarodna priznanja i nagrada za dizajn i vrhunski kvalitet.

Prvo sto mi padne na pamet kad se pomene Alveto su "profesionalizam", "perfekcionizam" i postovanje dogovorenih rokova sto predstavlja osnovu uspesnog poslovanja.– Goran Lazic

Nasi proizvodi se rade u CAD-CAM tehnologiji na CNC mašinama. Izrada takvih modela daje visoku preciznost završnog proizvoda. Nakon što je proizvod izliven, u veštim rukama umetnika predmeti dobijaju svoj finalni sjaj i snagu koju sa velikim zadovoljstvom delimo sa kupcima. Izuzetak su unikatni komadi koji su, u skladu sa specijalnim narudžbenicama, u celosti ručno urađeni.

Posetite nas i otkrijte novu dimenziju umetnički izlivenih proizvoda na tehno način.

Sa ili bez ideje, mi smo tu da Vam pomognemo u svemu, od konceptualnog rešenja do finalnog proizvoda kao i da Vam pomognemo u odabiru najboljeg pakovanja za vaš proizvod.image
30
+

Godina iskustva

2345

Uspešnih projekata

350
+

Zadovoljnih kupaca

20
+

Državnih nagrada

Neki od naših kupaca

img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
I mnogi drugi....